Portal Bug

Please check here often for the latest updates and news about your boards and phpbbhosts.co.uk

Moderators: Support Team, Support Team

Forum rules
Please read the following rules
Support forum rules
Your forum rules

Portal Bug

Postby zenobia » 25 Feb 2009, 19:15

Hi guys...noob here...got new forum...raring to go, but when I am in ACP and click on portal tab to configure ...I get this little message...

hpEx", 'i=portal&mode=links&action=add'); return ''.$user->lang['PORTAL_LINK_ADD'].''; } } function utf_unserialize($serial_str) { $out = preg_replace('!s:(\d+):"(.*?)";!se', "'s:'.strlen('$2').':\"$2\";'", $serial_str ); return unserialize($out); } ?>on utf_unserialize($serial_str) { $out = preg_replace('!s:(\d+):"(.*?)";!se', "'s:'.strlen('$2').':\"$2\";'", $serial_str ); return unserialize($out); } ?>[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_portal.php:488)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_portal.php:488)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_portal.php:488)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/acp/acp_portal.php:488)

is it fixable?? :shock:
Thanks in advance!
http://ghosthouse.phpbbhosts.co.uk
zenobia
Newbie
Newbie
 
Posts: 2
Joined: 24 Feb 2009, 19:22
My forum: http://ghosthouse.phpbbhosts.co.uk
Gender: Female

Re: Portal Bug

Postby KRB » 26 Feb 2009, 05:55

i beleive thats due to the recent server trasfer, i think sanders working on it

ill more this to the proper section
KRB
Co-Admin
Co-Admin
 
Posts: 1442
Joined: 21 Dec 2007, 05:03
Location: Canada
Account status: Co-Admin
My forum: http://krb.phpbbhosts.co.uk
Gender: Male

Re: Portal Bug

Postby zenobia » 26 Feb 2009, 21:56

thank you.. ;) leave it to a newbie to post in the wrong place.. :roll: :lol: sorry bout that.. :oops:
zenobia
Newbie
Newbie
 
Posts: 2
Joined: 24 Feb 2009, 19:22
My forum: http://ghosthouse.phpbbhosts.co.uk
Gender: Female

Re: Portal Bug

Postby sander » 13 Mar 2009, 15:50

Solved
User avatar
sander
Proud Owner
Proud Owner
 
Posts: 544
Joined: 12 Jan 2009, 10:36
Account status: 3. Go Pro User
My forum: forum-xl.nl
Gender: Male

Re: Portal Bug

Postby freeman16v » 25 Mar 2010, 01:30

Hi, got another portal issue here, i havent been on for a little while so i didnt even realise this was all going on :) on the forum the portal link no longer exists at the top (using firefox and IE) i checked the settings in my ACP and it was all as before and its definately activated, any advice would be great. I've deleted all the cookies too, in the mean time i'll just wait and see what happens as its not a major issue.

thanks alot
michael
freeman16v
Look my first post!
Look my first post!
 
Posts: 1
Joined: 10 Feb 2010, 00:35
My forum: deustch-east-mids@freefo.de
Gender: Male

Re: Portal Bug

Postby sander » 17 Apr 2010, 10:16

Your forum links is not correct:
deustch-east-mids@freefo.de

Think the portal issues are solved.
User avatar
sander
Proud Owner
Proud Owner
 
Posts: 544
Joined: 12 Jan 2009, 10:36
Account status: 3. Go Pro User
My forum: forum-xl.nl
Gender: Male


Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron